Altele

Rasfatul Ioanei!

                           Sunt de parere ca fiecare zi a existentei noastre trebuie privita ca o binecuvantare si trebuie traita in cel mai frumos mod. Sa fim pozitivi si sa facem tot ceea ce tine de noi pentru a ne simti bine. Cu toate acestea in viata sunt si  zile speciale iar acestea trebuiesc traite intens si marcate corespunzator in economia vietii. De acest aspect sunt la fel de constienti parintii verisoarei mele Ioana si m-au cooptat in „echipa” insarcinata cu realizarea unei zile de nastere memorabile mai ales ca Ioana maine sarbatoreste ziua numelui iar a doua zi implineste frumoasa varsta de 18 ani.

                         Stiam ca rochia este piesa de vestimentatie cea mai importanta din garderoba unei femei si le-am facut „cunostiinta” parintilor Ioanei cu un site foarte cunoscut al unui magazin care comercializeaza on-line rochii de ocazie. Acestia nu au mai facut cumparaturi online niciodata si au fost foarte reticenti atunci cand le-am propus sa-i cumparam Ioanei o rochie asa cum viseaza orice fata, o rochie model sirena care sa-i ramana pentru totdeauna in memorie- rochia majoratului sau. Norocul meu a fost ca acest magazin are chiar si un showroom in Bucuresti, str.Strada Stirbei Voda 53-55,  unde s-au dus si personal au vazut si apreciat cele peste 100 de modele de rochii de seara expuse pentru a dovedi calitatea produselor atat din punctul de vedere al materialelor folosite cat si al finisajelor. Urmare a acestei vizite, verisoara mea s-a ales cu o rochie de seara minunata, parfumata cu dragostea parintilor ei si cu siguranta va avea parte de o petrecere de majorat.

                       Pentru Tudorel si Maria, parintii Ioanei, faptul ca au avut posibilitatea de a vizita showroomu-ul a fost un avantaj, insa politica magazinului permite oricarui client sa se bucure de produsul dorit in cele mai bune conditii pentru ca orice produs poate suferi ajustari, inclusiv schimbarea culorii, de natura a se plia cat mai bine pe corpul clientei. In plus exista o politica a platii in rate fara dobanda pentru produsele achizitionate si acestea ajung la destinatar in 48 de ore prin firma de curierat rapid.

Ce sa spun mai mult decat : LA MULTI ANI de 2 ori IOANA !