blogalinitiative

Reclama care-mi place …

În ziua de 07.11.2014, începând cu ora 20.00, Sala Polivalentă din București va găzdui cea de-a 19-cea ediție a evenimentului ” Noaptea devoratorilor de Publicitate”. Evenimentul este organizat tocmai pentru a reuși să întreacă la orice capitol pozitiv toate edițiile anterioare  pentru că mereu este loc de mai bine, iar startul îl va da DJ Cosmin Cojocaru de la Radio Zu.

 Că tot veni vorba de reclame o să vă spun și preferata mea din multele reclame publicitare care rulează zilele acestea : Reclama la bateriile/ acumulatorii auto  MACHT ! e bestială și aș difuza-o pe ecrane mari în zilele de sărbătoare și pelerinaj în zona locașurilor  sfinte 😀 ! ce fain ar fi, dar până atunci , poftim o probă :
[youtube=http://youtu.be/XH4BLh1q6f0]

Cred că mulți ar vrea să fie prezenți, dar puțini vor reuși astfel încât eu voi aștepta filmarile de la eveniment 😀 !

Bilete sunt disponibile pe http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=5678, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, in magazinele Germanos, pe https://www.myticket.ro/evenimente/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-sala-polivalenta-bucuresti-07-noiembrie-2014.html si in reteaua Diverta, Libraria Eminescu si magazinul Muzica.