blogalinitiative

#roundTripRomania – un proiect fain

O idee bună de promovare a României a prins viață și a fost în plină desfășurare în aceste zile întrucât se desfășoară pe parcursul a 14 zile, îcepând cu data de 01.07.2014 , deci până astăzi. Un american este invitat în România să descopere frumusețile naturale și artificiale ale țării noastre urmând un traseu pregătit special cu sprijinul unor sponsori importanți care activează în domeniul turismului.

Traseul este bun de împrumutat de către orice persoană care vrea să parcurgă România într-un itinerariu care să acopere o zonă cât mai mare cu atracții diverse.

Totuși eu sunt de părere că în acest traseu putea fi inclusă cascada Putna și rezervația naturală Putna, din județul Vrancea, un loc mirific păstrat încă departe de acțiunile nocive ale oamenilor.
Chiar dacă nu ați reușit până acum, nu e târziu să urmăriți impresiile acestei incursiuni în lumea frumoasă a turismului românescpentru că descrierile fiecărei zile au puterea de a ne completa tabloul intreg al aventurii și de a ne determina să ne cunoaștem mai bine țara și abia ulterior să dorim să vizităm și alte țări.

#roundTripRomania este un eveniment organizat de agenţia de turism TuristClub.ro, în colaborare cu Kooperativa 2.0