Legea

Să fi fost abuzată sexual și să nu creadă pe altcineva?

Se pare că mă apuc iar de scris pe blog pentru că altcineva mă determină. Nu spun că e un lucru rău, dar știu că m-am tot abținut cu toate că subiecte sunt zilnic.

Astăzi am fost determinat de altcineva să scriu această postare!


Imediat ce am citit titlul acestui articol share-uit pe Facebook m-am enervat la culme. Nu se poate să strici bătrânețea unei femei, să-i tulburi cei 81 de ani cu poftele tale carnale. Am vrut să las un comentariu, să-mi vărs veninul pe viețuitoarea care a putut avea un creier atât de neutilizat. Pe nevertebrata care gândind cu un singur cap a ajuns la o astfel de idee….
Când să mă dezlănțui am văzut mesajul unei cunoștințe de pe Facebook R.C. : ” …i.a plăcut și ei…” ……

OFFFFFFF, Doamne că mare grădină mai ai………
R.C. este persoana care pe 21.10.2017 îmi povestea:”Pe mine m-au rapit cand voiam sa ma duc acasa, era in jur de ora 8 seara, am avut un conflict cu Onur ala, ei m-au urmarit pana am intrat pe o strada unde nu sunt multe casa, acolo s-au dat jos din masina m-au batut, dupa m-au luat fortat in masina lor. M-au dus intr-o casa acolo m-au fortat sa i-au droguri. M-au tinut sechestrata o saptamana, m-au violat de nenumarate ori, am trecut prin niste clipe de cosmar. Nu au apucat sa ma bage la produs, au vrut sa ma trimita in afara ,voiau sa-mi faca documente false. Am avut noroc ca acolo era un baiat care m-a ajutat sa scap” referindu-se la descinderile de care a beneficiat!
Cum să te mai cred eu că tu la 19 ani ai fost victimă, dacă tu nu dai crezare nevinovăției unei femei de 81 de ani violată?
Cum? Cum? Cum?
În plus ”abuzatorii tăi” sunt deferiți justiției și doar tu știi care-i adevărul, dacă așa judeci o bătrână de 81 de ani violată de 2 ori……