advertorial din intaplare adevarata!

Sa nu ne ascundem dupa deget – de ce saloanele de masaj senzual au devenit atat de populare

Sa nu ne ascundem dupa deget – de ce saloanele de masaj senzual au devenit atat de populare

In zilele noastre un salon masaj erotic este deja o banalitate, desi inca mai sunt si cei care ridica din spranceana si se jeneaza sa deschida acest subiect. Intre tabu si libertatea de a te exprima din punct de vedere sexual, astfel de locatii incurajeaza exprimarea intimitatii. Iata cateva motive pentru care saloanele de masaj erotic au devenit atat de populare.

Locatii discrete

Sa mergi la un salon de masaj erotic nu inseamna sa te expui prea mult. Regula numarul unu in cadrul acelor saloane care desigur, se respecta si respecta si pe cei ce ii trec pragul, se refera la intimitate si discretie. Iti este si identitatea protejata, tocmai pentru a te putea destinde si savura ceea ce tine practic de intimitatea ta.

Mai mult decat atat, sunt si saloane care isi extind serviciile de acest gen. Poti solicita o maseuza la hotel, in camera inchiriata de tine. Asadar, nici macar nu trebuie sa ajungi la salonul cu pricina daca nu iti doresti asta. Desigur, mai ales pentru cei care incearca pentru prima data acest tip de „tratament” este cu atat mai avantajos sa existe optiunea de misiune de masaj in „deplasare”.

Fara prea mult tamtam, fara explicatii, nici nu trebuie sa te justifici cu privire la alegere ci doar sa ceri acest lucru. Ori nu suna asta a rasfat? A limite spulberate? Normal ca atractia este tot mai mare.

Permit exprimarea sexualitatii, dincolo de prejudecati

Un alt aspect crucial este legat de exprimarea sexualitatii. Pana la urma de ce ar merge un barbat la un astfel de salon? Sa descopere noi orizonturi ale placerii, sa experimenteze si altceva. Asadar, avand acest scop, nu le ramane decat sa isi aleaga si o maseuza pe masura gustului pentru ca acest episod sa fie trait cu intensitate si sa inceapa cu starnirea placerii din punct de vedere vizual mai intai de toate.

Te relaxeaza

Printre beneficiile masajului erotic se numara aspecte legate de starea de bine. Si cum nivelul de endorfine creste, este clar ca relaxarea, eliberarea de stres si fericirea sunt implicite. Dincolo de stereotipuri de genul „barbatii sunt ahtiati dupa activitati sexuale”, femeile nu sunt nici ele mai prejos. Asadar, este o chestiune ce se refera si la placerea lor. Caci cui nu ii place un masaj pana la urma? Si daca vorbim la plural, luati ca si cuplu, exista servicii de masaj erotic ce se adreseaza celor doi in egala masura. Aceasta poate fi o latura pe care sa o descoperiti, o experienta pe care sa o incercati, noi orizonturi pentru viata intima a unui cuplu.

Una peste alta, se pare ca sunt numeroase motive pentru care un salon de masaj erotic este o locatie interesanta pentru unii. Ba chiar poate ca sunt altele si mai profunde de atat. Cert este ca acestea au devenit parte dintr-un cotidian; oarecum am depasit acea etapa in care lumea se scandaliza numai la auzul acestor exprimari, cu tot ce tine de erotic, de masaj senzual si de cele doua luate impreuna.