advertorial din intaplare adevarata!

Saltele de la salterra !

De multe ori  dimineata spui  ca nu ai dormit bine si primesti raspunsul care dezarmeaza cu toate ca nu are nicio valoare de adevar : “Nu ai fost muncit suficient”! De ce  considera oamenii ca oboseala aduce somnul bun ? Eu personal nu am probleme referitor la calitatea somnului dar cred ca acest lucru se datoreaza faptului ca aerisesc camera si elimin aparatele electronice din dormitor. Dupa parerea mea oboseala nu influenteaza calitatea somnului, iar somnul este o actiune ordonata de corp indiferent ca omul a depus sau nu efort. Totusi suprafata de dormit este un factor ce influenteaza semnificativ calitatea somnului  si asta ar trebui sa stie mai multi oameni.

Pentru cei care doriti sa aflati amanunte, o sa va spun ca am descoperit de curand magazinul online SALTERRA unde sunt comercializate saltele, microsaltele, perne, pilote, asternuturi confectionate de firme cu vechime si prestigiu dobandit de-a lungul anilor in domeniu Pikolin, Sunlay, Pikolin Home (Spania), Epeda (Franta), Sleep Comfort (Romania).

O saltea cu spuma este indicata deoarece prezinta unele avantaje care fac somnul mai odihnitor: este ortopedica, anatomica si ergonomica; sustine coloana in pozitia corecta si naturala pentru a facilita relaxarea incheieturilor; ajuta la relaxarea completa a muschilor pentru o circulatie sangvina corecta; asigura o recuperare fizica si emotionala optima in timpul somnului;

Produsele destinate copiilor au aceeasi menire de a le asigura un somn odihnitor si o recuperare totala in timpul repausului.

Pentru multe informatii benefice, rezultate ale unor studii va sfatuiesc sa cititi articolele din rubrica   BLOG  de pe site.