Altele

Site-ul tau arata bine ?

                            Sunt un mic blogger in aceasta imensitate de bloggeri si in acest univers cibernetic infinit. Chiar de la inceput am accesat cat mai multe blogguri sa vad si eu ce inseamna aceasta activitate si chiar sa invat de la cei cu experienta mai multa. In cele din urma mi-am ales pentru blog o tema pe platforma wordpress, o tema despre care consideram ca e cea mai frumoasa mai ales ca blogul meu nu a fost facut initial pentru a fi pe placul altor persoane. In timp activitatea mea pe blog s-a accentuat, am inceput sa scriu mai mult si chiar sa-mi aleg atent subiectele astfel incat am depasit perioada in care eram vizitat doar de cercul restrans de prieteni si acest lucru m-a incurajat. Dupa o perioada am inceput sa interactionez mai mult cu ceilalti bloggeri exprimandu-mi parerea prin comentarii la articolele lor. Ulterior am inceput sa particip la diverse concursuri si la un moment dat, in urma unui concurs am ajuns la Bucuresti si am avut ocazia sa cunosc cativa bloggeri recunoscuti si asa micut cum stateam pe langa ei ascultam si incercam sa invat cat mai mult din ceea ce spuneau. Astfel am inteles ca un lucru important pentru atragerea cititorilor si mentinerea acestora pe blog este aspectul blogului si modul in care informatia se regaseste pe el. Intors de la Bucuresti mi-am facut o evaluare si am luat decizia de a-mi schimba tema si ajutat de un prieten care avea cunostiinte mai multe decat mine in domeniu, am reusit sa-mi aleg tema de acum si sa o personalizez putin, dandu-i stampila mea ca sa spun asa. Am facut acest lucru ca un semn de respect pentru cei care imi viziteaza blogul si cu toate ca mi-a luat ceva timp si m-a si costat un pic am considerat ca se merita sa fac acest lucru. Normal ca vizez ca pe viitor sa-mi cumpar un domeniu propriu care sa-mi gazduiasca blogul si cred ca mult nu mai este pana atunci.

                             Am facut aceasta introducere kilometrica intrucat recent dorind sa profit de reducerile de sezon la diferite produse pe care intentionez sa le achizitionez am accesat magazine online a caror site-uri care aveau un aspect neplacut si o organizare total dezorganizata. Bai frate, una e sa fii un blogger cu un jurnal online 😀 si alta e sa ai o afacere online gazduita de un site neconform.

                              Imi este foarte greu sa cred ca nu au auzit de web design Bucuresti si ca prefera ca prin aspectul neatractiv al site-ului sa piarda clienti care nu pot accepta acest lucru mai mult de 4-5 secunde. Asa cum eu am fost capabil sa-mi fac o autoevaluare critica, dar care pana la urma s-a dovedit a fi constructiva, cred ca si aceste magazine online si orice alte site-uri isi pot face mai ales ca solutia este foarte simpla,