blogalinitiative

Sky Run 25.10.2014

Eu locuiesc la etajul 4, am 33 de ani și cu toate că urc scările de mai multe ori pe zi în ultimii 7 ani, tot nu m-am obișnuit și simt o stare de oboseală când ajung la ușă. Bănuiesc că nu sunt singurul neadaptat al urcatului scărilor însă ce mă făceam dacă locuiam la etajul 10 într-un bloc în care liftul nu funcționează ? Oare aveam antrenamentul suficient încât să mă înscriu la maratonul de alergare pe scări, găzduit de Sky Tower – cea mai înaltă clădire din România?

Da, ați auzit bine . Peste 2 zile la București se va desfășura a doua ediție a acestui eveniment la care sunt așteptați doritorii de experiențe unice. La prima ediție toți cei 600 de participanți au urcat și ultima treaptă a acestei  provocări ce cuprinde 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune. Dacă aș fi fost din București m-aș fi dus numai să fiu martor al evenimentului sau poate că m-aș fi înscris în competiție.  Sunt curios dacă vreo persoană dintre voi cei care veniți pe aici v-ați înscris.

Precizez faptul că această campanie oferă o plăcută ocazie de socializare iar participarea constituie o contribuție la dotarea si functionarea spitalului HOSPICE, unitatea cu paturi construita in Parcul Plumbuita întrucât taxele de participare reprezinta donatii 100% pentru indeplinirea acestui obiectiv social de importanta deosebita.  Beneficiarii sunt adulti cu cancer in stadii avansate si copii cu diagnostic limitativ de viata, care au nevoie de servicii medicale specializate de ingrijire paliativa astfel că acțiunea este una umanitară.

Poate mă voi antrena pentru anul viitor astfel încât participând să nu fiu un motiv de intervenție a echipelor medicale 😀 !