Sport

Socul de la Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

Nu aș fi putut vreodată intui un rezultat de 7-1 în favoarea Germaniei într-o confruntare de fotbal cu echipa națională a Braziliei. Știm  toți câți jucători de mare talent a dat lumii întregi Brazilia, știm că Brazilia prin simpla menționare a participării la competiții fotbalistice se înscrie pe lista scurtă a favoriților la câștigarea competițiilor și de aceea chiar cred că nu au fost mulți oameni care să prevadă un asemenea rezultat și mai ales într-o confruntare pentru accederea în finala Campionatului Mondial de Fotbal. Cu toate acestea dimineață când m-am trezit  7-1 era scorul aflat pe buzele prezentatorilor tuturor canalelor de televiziune indiferent de profilul lor , exceptând Trinitas TV 😀 !

Salut pe această cale reușita europenilor și-mi exprim dorința de a vedea trofeul pe vechiul continent, lucru care s-ar adeveri dacă Argentina va fi răpusă , așa cum cred că va fi , de Olanda în cea de-a doua semifinală.

Referitor la această înfrângere țin să spun că nu am urmărit meciurile campionatului, dar din știrile sportive și comentariile de pe rețelele de socializare am aflat că Brazilia fusese de multe ori la acest campionat favorizată de arbitri sau de simplul noroc astfel încât sunt multe competitoare care se bucură de acest dezastru abătut asupra naționalei cariocas !

Plec la semifinală !

 Hai Olandaaaaa