advertorial din intaplare adevarata!

Soluția Maxigel

Maxigel este furnizorul Nr. 1 de echipamente alimentare și frigorifice din România prin calitatea produselor și serviciilor oferite, iar acest lucru este urmare a unei activități de 20 de ani de când oferă consultanță, proiectare, dotări complete de echipamente precum și service pentru aceste echipamente utilizate în restaurante, hoteluri, catering, pizzerii, covrigării, bar, cafenea supermarket, magazine alimentare, depozite frigorifice, panificație și patiserie. Eu am aflat de această companie care comercializează echipamente Horeca online, abia în această vară când cumnatul meu revenit din Italia s-a hotărât să pună pe picioare o afecere în domeniul activității de catering fapt pentru care neam implicat cu întreaga familie în vederea realizării proiectului. Întrucât eu comparativ cu  ceilalți membri ai familiei, stau mai mult timp prin fața calculatorului am primit misiunea de a căuta echipamentele de inox specifice bucătăriei, rafturi metalice pentru depozitare și să reușesc să aflu prețurile cele mai convenabile pentru fiecare categorie de produse. Recunosc faptul că a fost mult de navigat, de notat prețuri și coduri de produse apoi de căutat aceleași utilaje pe alte site-ri pentru a face o comparație reală de prețuri, însă la final cumnatul s-a declarat mulțumit mai ales că reușise să găsească un preț bun și echipamente de calitate. În plus tot aici http://www.maxigel.ro/lazi-frigorifice/ a găsit și lada frigorifică necesară.

Nu are rost să vorbesc despre prețuri întrucât acestea sunt pe măsura calității oferite de brandurile care produc utilajele și credeți-mă că am avut posibilitatea să aleg dintre cei mai renumiți producători: Berto’s, Hobart, Afinox, Lavamac, Renzacci, Robot Coupe, Ifi, La Cimbali, Bravilor Bonamat, Brema, Hamilton Beach, Spulboy, Scaiola, Sirman, Wusthof, Italforni, Liebherr, DGD, Oscartielle, Bitzer, Frascold, Zanotti, Real Forni. Pentru că investiția era destul de importantă am fost chiar și în show-room-ul companiei, un loc de unde am fi plecat cu toate utilajele:D.

Pentru toți cei care au dorința de a începe o afacere de prestări servicii care necesită asemenea echipamente și utilaje am sfatul de a verifica bine piața și de a cumpăra în cunoștiință de cauză cu precizarea că vechimea în acest domeniu a companiilor care le comercializează este un important punct de reper !