Din Focşani

Steve Jobs – 2015 prezentarea filmului !

Am spus într-o postare anterioară că anul acesta îmi voi depăși media anuală a filmelor vizionate și am reușit acest lucru motiv pentru care voi mai scrie câte un articol referitor la producțiile care m-au impresionat mai mult.

Vineri, 11.12.2015 am fost ”happy”  la premiera filmului Steve Jobs ( 2015 ) la Happy Cinema Focșani și pot spune că mi-a părut bine să constat că focșănenii pot vedea filmele cele mai noi exact în ziua difuzării lor în premieră la nivel național. Filmul biografic este încadrat în genul dedicat audienței generale și urmărește viața cunoscutului Steve Jobs cu toate încercările eșuate și cu reușitele acestuia pe linia afirmării profesionale. În paralel este prezentată viața de familie a personajului principal. În ambele planuri  cunoaștem părțile întunecate ale omului Steve Jobs, întunecate de ambiția de a câștiga, de a se face remarcat de a dovedi că are dreptate și că poate schimba viața societății umane prin invențiile sale. Normal că așa cum știm, afirmarea lui Steve Jobs nu este constantă și unele jocuri de culise aduc decădere personajului care reușește să-și răzbune înfrângerile cu toate că nu mai poate recupera viața de familie pierdută pentru idealurile materiale, asta pentru că multă vreme a ignorat relația tată –  fiică. Deși celebru și bogat, Steve Jobs s-a temut de responsabilitatea vieții de familie și a refuzat constant să-și recunoască fiica și să o accepte în viața lui și s-a limitat doar să susțină cheltuielile necesare traiului acesteia cu mama ei.

Distribuția filmului are actori cunoscuți,  Michael Fassbender este Steve Jobs iar alte roluri vor fi jucate foarte bine de către Kate Winslet, Seth Rogen, Jeff Daniels ( Joanna Hoffman, fosta șefă de la Macintosh, Steve Wozniak, cofondator Apple, John Sculley, fost CEO la Apple). Îi mai regăsim pe Katherine Waterston și Michael Stuhlbarg , dar eu am rămas uimit de schimbarea actriței Kate Winslet  căreia îi păstram în memorie imaginea ”titanică” 😀 !

Cert este că pentru persoanele care știu să ”simtă” emoțiile de familie se poate lăsa cu mici lacrimi emotive!

Sursa foto: Alexandra Tataru
Sursa foto: Alexandra Tataru

Dacă vreți să urmăriți un film într-o atmosferă happy, să beneficiați de condiții bune- fotolii confortabile- sonorizare și imagine bună, spre Happy Cinema Focșani , în  Focșani Mall, să vă îndreptați.

Acest film o să mai ruleze luni, marți, miercuri și joi de la orele 17:30 și nu știu dacă o să mai fie adus din nou așa că ar fi păcat să-l ratați !

În plus trebuie să știți că întregul program al acestei săptămâni este următorul :

Happy-cinema-11-17-decembrie

iar paleta de prețuri a biletelor de acces acoperă toate nevoile cinefililor și oferă chiar și promoții:

Tarife HappyCinema® –
proiecții care încep anterior orei 17:00:
L-V până la ora 17:00 12 ron/bilet
S-Dpână la ora 17:00 20 ron/bilet

proiecții care încep după ora 17:00:
L-V după ora 17:00 18 ron/bilet
S-D după ora 17:00 22 ron/bilet

Promoții:
» Marți:        Cinemagia Day: 10ron/bilet achizitionat prin Cinemagia.ro sau prin aplicatia Cinemagia.
» Miercuri:  HappyDay 1+1 ( la achiziționarea unui bilet de 18 lei, al doilea bilet este gratuit – valabil în fiecare miercuri).
» Vineri:       HappyLateHour: 14 ron/bilet dupa ora 22,00.

Pe site-ul oficial HAPPYCINEMA.ro puteți alege filmul pe care doriți să/l vizionați, puteți vedea trailer, afla detalii și face rezervare!

Să ne vedem în fotolii cât mai des !