Altele

Te încalţi ieftin şi de calitate la Pantofiori.net !

                   Vara a venit şi odată cu ea dorinţa de asortare vestimentară a femeilor precum şi dorinţa de a-şi etala toată garderoba care a stat în şifoniere sau care a fost recent achiziţionată. Nu mai spun că de Sărbătorile Pascale iepurașul ne-a obișnuit să ne aducă ceva nou ! Am încercat eu prin discuții aparent întâmplătoare să aflu ce-și dorește soția mea, dar cum spunea mereu că nu dorește nimic de la iepuraș a trebuit să insist mai mult și am aflat că nu ar fi supărată să aibă mai multe perechi de pantofi. Atât mi-a trebuit, deja vedeam că o să-i împlinesc dorința foarte ușor fapt pentru care am dat fuga la calculator si am început să caut pantofi pe cel mai ușor de găsit site de cumpărat pantofi on-line !

                  Am intrat direct pe secțiunea de botine însă neavând experiență normal că nu am putut decide care pereche ar fi mai nimerită pentru cadoul dorit, dar am rămas cu gândul la aceste botine care mi-au plăcut în primul rând pentru că sunt din piele întoarsă și au un toc perfect care nu solicită piciorul în timpul mersului deoarece este gros și nu este înalt!

                În secțiunea  sandale cu toc, ochii mi-au alergat după multe modele :  de piele sau material sintetic, cu toc mai mare sau mai mic, multicolore sau monocolore, cu toc stilletto, cu platforme sau de ocazie! Aici am fost atras de două perechi de sandale care mi-au plăcut în primul rând pentru că aveau talpa subțire,   iar tocul frumos construit, de o înălțime medie ( 9 cm ) emana siguranță! De asemenea culoarea turquoise a fost un element important în decizia mea!
Modalitatea de cumpărare de pe acest site este una profesionistă și față de alte site-uri există avantajul că nu este necesară existența unui cont, ci poate fi aleasă opțiunea  „COMANDA INSTANT”  și prin lăsarea unui număr de telefon un reprezentant al magazinului va contacta cumpărătorul!

             Nu vă spun ce am cumpărat, dar revin cu fotografii ale produsului ales de mine !