film

The Hateful Eight – la Happy Cinema Focșani !

Happy Cinema Focșani s-a hotarât să împartă ce e bun m-a invitat la premiera celui mai recent film al regizorului Quentin Tarantino – The Hateful Eight ( Apropo – faină invitatia nu-i așa ? ). invitatie-happycinema-the-hateful-8-2Prezența la premiera filmului  nu poate decât să mă bucure mai ales că am nevoie de 3 ore de relaxare și de ”rupere” de toate greutățile  și grijile vieții cotidiene. Această nouă producție a lui Tarantino este mult așteptată de public și de criticii de film și rămâne de văzut cum va trece testul, dar eu cred că nu vor fi multe aspecte negative și-mi fundamentez părerea pe ceea ce am remarcat în trailerul filmului. Din prezentarea filmului am înțeles că vom avea parte de western, dramă, comedie, suspans, motive suficiente pentru a fi prezenți în sala de cinema.

Așa cum am mai spus la Happy Cinema Focșani, amplasat în Focșani Mall, se pot face rezervări online și acestea trebuiesc confirmate personal cu 30 minute înainte de începerea filmului ( se accesează filmul, se dă click pe ziua- ora de difuzare dorite și apoi se bifeaza locurile dorite și libere confirmand prin click pe ”rezerva locurile) !

Pentru că e normal să știți ce program este la Happy Cinema Focșani în perioada următoare vă prezint și tabloul filmelor pentru săptămâna 15-21 ianuarie 2015!

15-21.01.2016Promit să revin mâine cu un up-date sincer referitor la film !

Pentru acest an 2016 chiar mi-am propus să văd cât mai multe filme la cinema, să mă plimb în aer liber cât mai mult singur sau cu familia și să fac mișcare – fotbal, ciclism, alergare etc.

UP DATE IMPORTANT , după vizionare :

În primul rând apreciez calitatea trailler-ului și realizez că are mare importanță pentru determinarea oamenilor să vadă filmul. Strict referitor la film pot spune că are tot ce și-ar dori un iubitor de film : western, istorie, dramă, suspans, violență, trădări, acține ( deși aș fi vrut mai multă în spațiu deschis ), răsturnări de situație, replici hazlii, faze comice, război psihologic, scene total interzise minorilor ( mai ales celor sub 15 ani – după cum este și avertismentul de N15 ), împușcături, sânge, suferință, deducții logice, peisaje frumoase și o interpretare foarte bună a actorilor. Cam 50% din film se petrece în cabana lui Minnie.

Am apreciat mai mult interpretarea actorilor Walton Goggins, Tim Roth ( cunoscut din serialul ”LIE TO ME ”, Samuel L. Jackson, dar și ceilalți actori au fost la mare înălțime.

Concluzia mea este aceea că vizionarea filmului are puterea de a relaxa privitorul și vă asigur că nu o să realizați când s-au scrus cele 180 minute!