film

The Loft – mansarda

Acesta este cel mai recent film vizionat de mine si cu toate ca filmul vazut anterior este un laureat al premiilor industriei cinematografice am ales sa va spun intai despre acest film. Filmul debutează cu descoperirea într-o mansarda folosita de 5 prieteni ca loc privat de nebunii si aventuri cu amantele, a unei femei ucise. Cei 5 prieteni se strâng pentru a stabili ce este de făcut și mai ales pentru a afla și ei care este făptasul mai ales ca nimeni altcineva nu avea acces la mansarda. Avem parte de multe rasturnari de situatii astfel incat vina asupra crimei planeaza pe rand asupra tuturor celor 5 prieteni, dar si asupra sotiilor acestora. Intrucat alta solutie nu au, cei 5 solicita interventia organelor de politie care pe baza probelor il incrimineaza pe unul dintre cei 5 prieteni si chiar il retin. Pentru ca este un film bine facut, cu suspans si desfasurare a actiunii greu de anticipat actiunea nu se opreste aici si privitorului îi mai sunt rezervate surprize majore.

Ma cam manancă limba sa va spun care-i criminalul imposibil de banuit atat la inceputul filmului cat si pe parcursul sau, dar nu o sa o fac și o sa va las sa va bucurati de actiune.

P.S. Mă laud ca înainte de a se stabili criminalul, am avut spirit de observatie si intuitie si am pus stampila pe criminal 😀 ! Categoric as mai vrea o propunere de film de acest gen, ajutati-ma!