Legea

Un drept al romanilor ….

Un drept al romanilor , garantat de Constituție, este dreptul la vot, un drept democratic, drept pentru care de-a lungul existenței omenirii pe această planetă au murit milioane de oameni. a fost un drept doar al celor bogați, a fost un drept doar al barbatilor, a fost un drept doar a oamenilor de o anumita culoare a fost un drept care nastea multe discriminari, dar acum , în România, e un drept al tuturor cetățenilor.

E dreptul nostru al tuturor și consider că nimeni nu ne poate împinge de la spate să uzăm de el așa cum nu ne poate opri de la exercitarea lui și totul se reduce la percepția fiecărui individ vis-a-vis de acest drept.

Știți că mâine e ziua în care prin vot se va alege președintele României și sigur că vă îndrum să adoptați ce atitudine doriți !

NU sunt de acord cu propaganda violenta chiar de aducere a oamenilor la vot pentru că asta ar însemna să ni se ia dreptul de a vrea sau nu sa facem uz de un drept anume…

Dacă interesează pe cineva, eu sunt pentru prima dată indecis, nu știu dacă o să merg la vot, dar o săam suficient timp mâine să mă decid și sigur voi avea timp și să votez dacă așa voi stabili. Cu cine ??? Tot rațiunea îmi va dicta , așa cum trebuie să dicteze fiecăruia….

 Până mâine am ales să urmăresc documentarul DIGI 24  ( la acest link ) cu privire la fiecare dintre cei 2 candidați, asta după ce am analizat prin filtrul rațiunii proprii ascensiunea fiecăruia și aportul adus societății precum și realele șanse de a respecta promisiunile electorale……..

Să vă și să ne fie de bine !