Din Focşani

Unu alimenteaza, 2 consuma

Buna dimineata! E duminica dimineata si vecinul meu s-a gandit sa puna in actiune permisul lui de conducere permis bilunar folosit deseori si cand e mai mare nevoie poate chiar bisaptamanal, dar nu mai des. sa fiu sincer , pe timpul verii si eu am aceeasi frecventa de folosire a autoturismului propriu, de 2 ori pe saptamana pentru ca ma dau pe 2 roti.

S-a coborat bietul vecin si ajungand la masina a inconjurat-o asa cum face zilnic sa o verifice chiar daca nu pleaca nicaieri cu masina iar verificarea i-a adus surpriza:

DSC_0165

Ei bine, nu a mai gasit nici macar capacul de la rezervorul din care i s-au sustras peste 20 de litri de benzina! Intamplarea este adevarata, a avut loc in noaptea de 7/8.12.2013 in zona de sud a orasului Focsani si este inca o pata neagra de natura a prezenta realitatile sociale sieconomice ale tarii noastre cu toate ca eu nu sunt de acord cu sintagma „fur ca nu am ce manca” cel putin in cazul acesta!

Precizez ca nu e prima fapta antisociala petrecuta in jurul blocului meu si sigur vor urma altele pentru ca Dumnezeu nu ne poate apara pe toti. Pe baza acestei intamplari nefericite va indrum sa lasati rezervorul masinii in partea cea mai luminata a locului de parcare si cand mergeti noaptea la wc verificati de la fereastra miscarile de prin parcare pentru ca hotii sunt neprinsi!

Hotule, adu capacul inapoi pentru ca oricum ai cheie de la el !