Din Focşani

Vă mulțumesc !

Ieri, 17.01.2016, am împlinit o frumoasă vârstă- 35 de ani și am beneficiat de o vreme exact așa cum a fost și la naștere, diferența a fost că atunci eram într-o mașină a cărui șofer se chinuia să ajungă la Focșani la spital cu mama mea gravidă, iar acum am privit pe fereastră vitregiile naturale ale iernii, așezat la o masă care-mi oferea tot ce-i trebuie omului să trăiască- mâncare, lichide (diferite) și oameni dragi alături la masă!

Aș fi vrut să am alături-fizic cât mai multe persoane dragi mie, persoane care mi-au arătat atașamentul lor față de mine prin sute de mesaje și apeluri telefonice care au constituit pentru mine tot atâtea bucurii, motiv pentru care vă mulțumesc !

Am simțit atât în această zi importantă pentru mine cât și în celelalte zile ale anilor că sunt înconjurat de persoane dragi mie care mă apreciează, motiv pentru care vă mulțumesc !

Știu că mulți puteți fi sprijinul meu în caz de nevoie, motiv pentru care vă mulțumesc !

Vă mulțumesc pentru că existați și pentru că mereu găsesc ceva să învăț de la voi, dragii mei!

Plecând spre cel de-al 36-lea an al existenței mele vă mulțumesc anticipat pentru că veți fi alături de mine!

Pentru acest nou an de viață îmi doresc să fiu sănătos alături de familia mea, să am resursele necesare să călătoresc cât mai mult și îmi  propun să citesc tot cel puțin 12 romane, să fiu la fel de activ pe bloguri, să particip la evenimente de socializare și să mă implic în cel puțin o activitate umanitară!

Cu stimă Crintea Valerică vă dorește să vi se îndeplinească tot ceea ce el își dorește pentru propria persoană și chiar mai mult decât atât !

VĂ MULȚUMESC !

20151231_231514