advertorial din intaplare adevarata!

Va prezint BICICLOP !

                      Pentru mare parte dintre iubitorii mersului pe bicicleta, Biciclop.eu este un cunoscut magazin online si offline de biciclete, trotinete si accesorii si piese! Eu sunt un adept al bicicletei, dar fiind la inceput de drum in ceea ce priveste aceasta pasiune a mea nu stiam de acest magazin pana acum 10 zile cand am fost sunat de verisoara mea din Bucuresti care mi-a spus ca si-a luat bicicleta si se „da” cu ea. Cunoscand faptul ca ea nu stia sa mearga cu bicicleta si ca e greu pentru un adult sa invete chiar m-am mirat. Ulterior mi-a spus ca a fost la scoala de pedalat, a invatat repede sa mearga, iar banii platiti i-au fost returnati in momentul in care a cumparat bicicleta de la BICICLOP. Am ramas mut de uimire si chiar nu-mi venea sa cred, dar acest lucru mi s-a confirmat in momentul in care am verificat pe site-ul magazinului. Asa da metoda de a indemna oamenii sa foloseasca bicicleta!

                         Intrucat am zabovit mult timp pe  site-ul magazinului o sa va prezint un pic site-ul prin prisma aspectului, regulilor tranzactiilor si a produselor oferite spre vanzare pentru ca vreau sa impartasesc cu voi aceasta descoperire.
Asadar pot sa va spun ca biciclop.eu de astazi, cu oferta bogata si variata apreciata de intreaga familie,  este rezultatul evolutiei unui atelier de reparatii- vanzare biciclete second hand urmare a muncii depuse de catre o echipa de oameni tineri care iubeste si sustine miscarea in aer liber pentru un mediu mai prietenos, mai curat, mai uman si pentru aducerea localitatilor noastre la nivelul localitatilor europene. Ambitia, dedicarea si munca sustinuta a transformat aceasta echipa in  importatori oficiali  pentru nume mari in productia de biciclete, precum Gazelle, Vanmoof sau Strida oferind de asemenea alaturi de bicicletele de oras si biciclete MTB de la Merida, Giant, Focus si Cross, dar si trotinete de la Razor, iar mai recent pentru oameni activi tot anul exista echipament sportiv de iarna.

                               Site-ul magazinului este bine structurat oferind categorii principale si subcategorii de cautare astfel incat doritorii pot gasi usor produsele dorite mai ales ca pot utiliza si optiunea „cauta” dupa cuvantul cheie. Diversitatea ofertei face ca acest magazin sa vanda biciclete pentru diferite tipuri de trasee, pentru varste diferite, trotinete, piese componente de bicicleta si accesorii, toate de calitate si la preturi accesibile. Tot site-ul magazinului ofera informatii exacte despre amanuntele privind modul de efectuare a achizitiilor: plata prin colet ramburs, folosind cardul sau chiar in rate fara dobanda- aspect foarte important intrucat ofera posibilitatea achizitionarii unei biciclete mai performante prin plata in timp. De asemenea posibilitatea returnarii produsului achizitionat in termen de 10 zile fara a fi necesara o argumentare este un nou mod prin care acest magazin asigura transparenta in ceea ce priveste produsele comercializate. Sistemul Buy- back m-a uimit placut intrucat asigura modul prin care o bicicleta luata de la acest magazin poate fi adusa inapoi spre a fi vanduta de comerciant, fiind atuu important pentru parintii care cumpara biciclete copiilor si care dupa 3-4 ani trebuie sa cumpere o bicicleta mai mare intrucat copilul a crescut.

Programul de lucru  al magazinului obisnuit si al service-ului este prezent pe site si este actualizat ori de cate ori e nevoie ca urmare a unor zile declarate libere.

Sa ne vedem la pedalat !