Altele

Vai de Steaua mea …

Printr/un concurs de imprejurari am reusit sa urmaresc si eu meciul de fotbal din 16/le Cupei Romaniei    Berceni / Steaua. Nu/mi venea sa cred ca poate fi atat de presata Steaua de aceasta echipa din liga secunda si pot spune ca echilibrul ce se instaurase in  a doua repriza s/a rupt in favoarea bucurestenilor dupa eliminarea unui jucator de la Berceni pentru un fault dur.

Astfel Steaua a inceput sa fie prezenta pe teren si chiar a inscris de 3 ori prin gretosul de Iancu. Fotomodel cum se crede numai in pasi de prezentare pe podium a jucat , dar s/a llipit la gol printr/o greseala grava a portarului advers si beneficiind de pasele colegilor . La cat de infatuat este il vad un nou caz „MUTU” / sper sa nu ia si prafuri.

Inca o observatie : La Poarta Alba s/a dat stingerea la ora 22.00 si ciobanul proprietar, Becali nu a putut vedea niciun gol. Din cate se spune nici somnul nu l/a luat stiindu/si echipa la egalitate cu Berceni.

Urmeaza intalnirea din campionat cu Astra Giurgiu, detinatoarea Cupei Romaniei , dar care a fost eliminata azi din Cupa de catre Mioveni cu scorul de 3/1 …..

Tinand cont ca si Dinamo a avut emotii destul de mari in ceea ce priveste calificarea in optimile Cupei, ramane de vazut ce partide ne va rezerva aceasta etapa a Cupei Romaniei …..