Altele

Voi ”uita” cărți…

M-am decis să mă alătur unei campanii despre care am aflat de mai mult timp și anume : Bookletta te provoacă: Uită o carte ! Este o campanie internațională de promovare a lecturii care constă în lăsarea, de către cei care doresc să participe la campanie, unei cărți pe o bancă, terasă din parc, metrou sau alte locuri publice. Cartea va trebui să cuprindă un mesaj de încurajare a cititului pentru cel ce o va găsi. de asemenea campania trebuie mediatizată în rândul prietenilor pentru a implica cât mai multe persoane.

Pagina de Facebook a evenimentului mai cuprinde următoarele informații, dar și dovezile foto ale implicării participanților :

Câteva din țarile participante:
Luxembourg, France, Belgique Suisse, Maroc, Portugal, Espagne,Tahiti,Bresil Allemagne, Albanie,Canada,Roumanie, RepubliqueMoldova, Perou, Irlande, Algerie, Inde Virginie,Ile de la Reunion(France DOM-TOM).

Fii parte din ceva mareţ!
Promovează lectura, promovează cultura!”

Eu aș continua campania până voi găsi și eu o carte, dar sigur va dura mult timp până atunci.

În ceea ce mă privește azi am devenit pentru prima dată ”uituc de carte ” 😀 și sigur acest fapt se va repeta săptămânile viitoare! pentru început am lăsat cartea de aventuri ”Mutre de înmormântare”din seria  dedicată  detectivului San Antonio de către scriitorul Frederic Dard

mesaj catre cititori ...
mesaj catre cititori …
cartea...
cartea…
așteptând cititorul ...
așteptând cititorul …