Altele

Vrei la Conferinta despre FERICIRE ?

In aceasta seara m-am gandit sa abordez o campanie de pe platforma Blogalinitiative pentru ca provocarea consta in a spune ce ma face fericit. Am ales sa scriu aceasta postare deoarece este meciul de fotbal dintre Steaua Bucuresti si Chelsea Londra in grupele Champions League iar eu chiar sunt fericit cand echipa mea preferata ajunge sa joace meciuri cu cele mai importante echipe ale Europei. Nu ma intereseaza rezultatul , sper totusi sa nu fie batjocorita echipa pe care o sustin!

Dupa cum se poate vedea , fericirea unui om tine foarte mult de momentul in care este interogat despre ceea ce-l face fericit cu adevarat. Daca vorbeam in urma cu 14 ani fericit ma facea gandul ca imi voi indeplini visul si voi profesa in meseria pe care o visam de mic, daca ma intreba cineva care e fericirea mea acum 4 ani raspundeam ca doar copilul care urma sa se nasca si mama ce-l purta in pantece ma fac fericit ceea ce este valabil si acum.  Dupa jocul de fotbal ma voi culca si trebuie sa fiu fericit ca am aceasta posibilitate , si iata ca din nou se schimba motivul care imi ofera fericirea.

Consider ca important in viata este sa fii pozitiv, sa incerci sa vezi doar partea buna a lucrurilor, sa te bucuri de orice incepand de la o plimbare in aer liber si terminand cu achizitia unor bunuri de valoare mare.

In zilele de 05-06.10.2013, Universitatea Romano-Americana, amplasata pe Bulevardul Expoziției 1B , sector 1, va fi gazda Conferinţei despre fericire, iar daca voi castiga vreo invitatie din cele 5 , sunt dispus sa o ofer primei persoane care o va solicita prin comentariu la postare. Revin sa va anunt daca am ce oferi!